Antipasti / Voorgerechten

Tagliere dei Colomba
Met een tagliere beginnen de gesprekken, de gezelligheid en de Italian feeling. Daarom een waaier van Italiaanse lekkernijen, samengesteld door Chef Claudio.

Pepata di cozze e vongole
mosselen / venusschelpjes/ look /platte peterselie

Burrata DiAndria e Caviale
Burrata /green oil/ Oscietra Kaviaar

Carpaccio van dryed aged rund en truffel
rundercarpaccio/ creme van burrata/ olijfolie/ zwarte truffel

Vitello tonnato
graankalf zacht gegaard/ salsa tonnato

Tartara di Vitello Di Fassona e Anguilla
tartaar van Fassona kalf/ gerookte paling / venkel

Crochetta di animele
kroket van kalfszwezerik/ schuim van parmigiano

Gastrucchetta Filosofia ( 2 personen)
Basis panzerotto brood met een waaier van Italiaanse lekkernijen

secondi

Polpo in Pignata
zacht gegaarde octopus in een licht pittige zuiderse jus .

Zeewolf
met een brunoise van zuiderse groentjes in een courgette bouillion.

Dunne lende Rossini
Dunne lende van Fassona rund afgewerkt met ganzenlever en een demi glace van balsamico

Bosduiffilet
in een zacht Toscaans mosterdsausje en crème van Butternutt pompoen

La Pasta

Papardelle allaCarbonara
Ei/ pecorino/ guanciale

Rotolo di Melanzane
aubergine/ San Marzano tomatensaus/ricotta/scamorza crème

Ravioli tartufo
zwarte truffel/ salie/ botersaus

Papardelle Mari e monti
Siciliaanse gamba’s/ tomatensaus met een tikkeltje room/ pancetta/ champignons/ paprika

Papardelle Gambero di Mazzara e Zucchine
Gamba uit Mazzara*/ geconfijte courgette

Linguine alle Vongole
look/ venusschelp/platte peterselie

Cannelonni di Pancetta San marzano
tomaat/ zuiderse groentjes/ buikspek

Papardelle limone e caviale
botersaus/ citroen/ Imperial Heritage Caviar Penne allo Scoglio mosselen / venusschelpjes/ langoustine/ verse zoete tomaatjes

“Life is a combination of magic and Pasta” Federico Fellini 

Pizza

Onze pizza’s worden artisanaal bereid met pizzabloem Caputo. Hebben een gisting van 72 uur. En worden belegd met echte Fior Di Latte buffelmozzarella.


Pizza Margherita 

tomatensaus/ Fior di Latte/ basilicum

Pizza Funghi 

tomatensaus/ Fior di Latte/ champignons

Pizza Napoli

tomatensaus/ Fior di Latte/ kappertjes/ ansjovis

Pizza Prosciutto 

tomatensaus/ Fior di Latte/ gekookte ham


Pizza Capricciosa

tomatensaus/ Fior di Latte/ gekookte ham/ champignons

Pizza Vesuvio

tomatensaus/ Fior di Latte/ gekookte ham/ ei

Pizza Carbonara

tomatensaus/ Fior di Latte/ pancetta/ ajuin/ ei

La Gorgonzola e pomodorini
Fior di Latte/ opgelegde kerstomaat/ zoete gorgonzola DOC

La Bella Italia 

tomatensaus/Fior di Latte/ burrata/ basilicum/ verse tomaatjes

Pizza Aurelio
tomatensaus/Fior di Latte/ zongedroogde tomaten/ ansjovis/ rucola

Pizza Calamarata

tomatensaus/ fior de latte/ opgelegde calamari in look/ peterselie 


Pizza La Calabrese
tomatensaus/ Fior di Latte/ pikante salami/ Nduja


Pizza 4 Staggioni
tomatensaus/ Fior di Latte/ champignons/ artisjok/ gekookte ham/ paprika

Pizza Pugliese
tomatensaus/ Fior di Latte/aubergines en courgettes/ rode ajuin/ champignons/
 Taggascia olijven/ artisjok

Pizza Parmigiana

tomatensaus/ fior de latte/ aubergine/ basilicum/ parmigiano

Pizza del Orto

Fior de latte/ opgelegde en gegrilde groenten

Pizza la PiccolaValentina
tomatensaus/ Fior di Latte/ ricotta/ rucola/ zongedroogde tomaten/ parmaham

Pizza Porchetta Romana
tomatensaus/ fior de latte/ Porchetta Romana 


Pizza Santa Caterina
tomatensaus/ Fior di Latte/ vongole/ mosseltjes/ Calamari


Pizza Filosofia
tomatensaus/ Fior di Latte/ verse tomaat/ burrata/ rucola/ kappers/ parmaham

Pizza Burrata D’Andria e porchetta

tomatensaus/ fior de latte/ burrata/ porchetta/ asperges


Woordje uitleg:


Porchetta alla Romana: is een typisch stuk mals varkensvlees zonder bot gevuld met rozemarijn, venkel, knoflook en andere kruiden
Nduja : pate van pikante worst en kruiden