Vanaf 7 pers serveren we enkel het surprise menu. Dit is een 4 gangen menu aan 55€pp.

Antipasti

Tagliere dei Colomba ( 2pers)

Waaier van warm en koude Italiaanse lekkernijen gekozen door Chef Claudio.

Dryed aged carpaccio picanha romagnola

Carpaccio van gerijpte picanha Romagnola- Gerookte datterini tomaatjes en espuma van mousseline – Ricotta Salata

Tartara di Romagnola al Coltello

Handgesneden tartaar van Romagnola rund- stracciatella- crumble van Italiaanse kruiden- DOC olijfolie

Calamari alla Brace

Gegrilde calamari op houtskool- crème van ricotta- gremolata van ansjovis, kappertjes en citroen

Rivoluzione

Pulled Porchetta- Ricotta – Salsa op basis van San Marzano

Primi

Nduja e limone

Lassgnette- Nduja- limoen- gerookte ricotta

Matriciana

Spaghetti- gegrilde Guanciale di Norcia -pomodoro gargano- pecorino Romana

Vongole veraci

Spaghetti- venusschelpen- platte peterselie

Risotto gambero Rosso

Risotto- rode gamba- groene asperges – lime

Secondi

Suggesties ter plaatse

Le Pizze – Classische

Margherita

Tomatensaus / Fior di latte / Basilicum

la Capriciosa

Tomatensaus / Fior di Latte / Champignons/ham/ Nostranella olijven

La napoletana

Tomatensaus / Fior di Latte / Nostranella olijven / Ansjovis van Cetara/ kappertjes

Salami Piccante

Tomatensaus / Fior di Latte / ventricina

Ai 5 Formaggi

Fior di Latte / Gorgonzola / Parmiggiano / Mozzarella / Talleggio/ pecorino romano

U Terrone

Tomatensaus / Fior di Latte / Aubergine/ courgette/ olijven/roasted onion/ scamorza

Le Pizze – By Claudio

Filosofia

Tomatensaus / Fior di Latte / Burrata / Rucola / Kappers / Parmaham

Parmigiana

Tomatensaus / Fior di Latte / Aubergine/ Basilicum / SAN marzano tomaat / Pecorino

Spicy Calabria

Tomatensaus / Fior di Latte /  peperonata/ nduja / rode ajuin / Salami piccante

Buffalina

Tomatensaus / Fior di Latte /  mozzarella di Bufala /basilicum

Le Pizze Bianche By Claudio ( zonder tomatensaus)

Carbonara

Fior di Latte /Guanciale di Norcia / Carbo crema/ Pecorino Romano