Vanaf 7 pers serveren we enkel het surprise menu. Dit is een 4 gangen menu aan 55€pp.
Antipasti
Tagliere dei Colomba ( 2pers)
Waaier van warm en koude Italiaanse lekkernijen gekozen door Chef Claudio.
Tartara di Romagnola al Coltello
Handgesneden tartaar van Romagnola rund- stracciatella- crumble van Italiaanse kruiden- DOC olijfolie- gerookt mosterdzaad
Contadino
Bruschetta- gegrilde groenten- Wilde spinazie- Ricotta Salata
Burrata d’Andria
Burrata Andria- gepofte tomaat- Italiaanse kruiden
Carpaccio van Wagyu
Carpaccio van Wagyu- Grove pesto- Geroosterde hazelnoot- Gepofte datterini tomaat- Ricotta Salata
Calamari alla Brace
Gegrilde calamari op houtskool- crème van ricotta- gremolata van ansjovis, kappertjes en citroen
Rivoluzione
Pulled Porchetta- Ricotta – Salsa op basis van San Marzano
Primi
Mazara
Lasagnette – Gerookte boter- Groene asperges- Capraccio van Rode gamba- Datterini tomaatjes
Ragu come faceva la Nonna
Ziti – Lang gegaarde ragu van venkelworst- rund-,varken-,en kalfsvlees opgewerkt in een carbonara crème -Pecorino
Spaghetti alla Pignata
Spaghetti- Lang gegaarde octopus- San Marzano
Secondi
Suggesties ter plaatse
Le Pizze – Classische
Margherita
Tomatensaus / Fior di latte / Basilicum
la Capriciosa
Tomatensaus / Fior di Latte / Champignons/ham/ Nostranella olijven
La napoletana
Tomatensaus / Fior di Latte / Nostranella olijven / Ansjovis van Cetara/ kappertjes
Salami Piccante
Tomatensaus / Fior di Latte / ventricina
Ai Formaggi
Tomatensaus / Fior di Latte / Gorgonzola / Parmiggiano / Mozzarella / Talleggio
Le Pizze – By Claudio
U Terrone
Tomatensaus / Fior di Latte / Aubergine/ courgette/ olijven/roasted onion/ scamorza
Filosofia
Tomatensaus / Fior di Latte / Burrata / Rucola / Kappers / Parmaham
Parmigiana
Tomatensaus / Fior di Latte / Aubergine/ Basilicum / SAN marzano tomaat / Pecorino
Spicy Calabria
Tomatensaus / Fior di Latte / peperonata/ nduja / rode ajuin / Salami piccante
Buffalina
Tomatensaus / Fior di Latte / mozzarella di Bufala /basilicum
Le Pizze Bianche By Claudio ( zonder tomatensaus)
Lu Porcu
Fior di Latte /Porchetta alla Romana/ Aardappel met rozemarijn / Pecorino Romano
Maniaco
Fior di Latte/Nduja/ Coppa di Parma/ gorgonzola
Bosco
Fior di Latte/Talleggio/ Wilde champignons/ parmaham San Daniele