Vanaf 7 pers serveren we enkel het surprise menu. Dit is een 4 gangen menu aan 55€pp.
Antipasti
Tagliere dei Colomba ( 2pers)
Waaier van warm en koude Italiaanse lekkernijen gekozen door Chef Claudio.
Dryed aged carpaccio picanha romagnola
Carpaccio van gerijpte picanha Romagnola- Gerookte datterini tomaatjes en espuma van mousseline – Ricotta Salata
Tartara di Romagnola al Coltello
Handgesneden tartaar van Romagnola rund- stracciatella- crumble van Italiaanse kruiden- DOC olijfolie
Calamari alla Brace
Gegrilde calamari op houtskool- crème van ricotta- gremolata van ansjovis, kappertjes en citroen
Rivoluzione
Pulled Porchetta- Ricotta – Salsa op basis van San Marzano
Primi
Nduja e limone
Lassgnette- Nduja- limoen- gerookte ricotta
Matriciana
Spaghetti- gegrilde Guanciale di Norcia -pomodoro gargano- pecorino Romana
Vongole veraci
Spaghetti- venusschelpen- platte peterselie
Risotto gambero Rosso
Risotto- rode gamba- groene asperges – lime
Secondi
Suggesties ter plaatse
Le Pizze – Classische
Margherita
Tomatensaus / Fior di latte / Basilicum
la Capriciosa
Tomatensaus / Fior di Latte / Champignons/ham/ Nostranella olijven
La napoletana
Tomatensaus / Fior di Latte / Nostranella olijven / Ansjovis van Cetara/ kappertjes
Salami Piccante
Tomatensaus / Fior di Latte / ventricina
Ai 5 Formaggi
Fior di Latte / Gorgonzola / Parmiggiano / Mozzarella / Talleggio/ pecorino romano
U Terrone
Tomatensaus / Fior di Latte / Aubergine/ courgette/ olijven/roasted onion/ scamorza
Le Pizze – By Claudio
Filosofia
Tomatensaus / Fior di Latte / Burrata / Rucola / Kappers / Parmaham
Parmigiana
Tomatensaus / Fior di Latte / Aubergine/ Basilicum / SAN marzano tomaat / Pecorino
Spicy Calabria
Tomatensaus / Fior di Latte / peperonata/ nduja / rode ajuin / Salami piccante
Buffalina
Tomatensaus / Fior di Latte / mozzarella di Bufala /basilicum
Le Pizze Bianche By Claudio ( zonder tomatensaus)
Carbonara
Fior di Latte /Guanciale di Norcia / Carbo crema/ Pecorino Romano